Reken in 8 weken tijd voorgoed af
met je ziekelijke jaloerse gedrag

Mijn vriendin en ik werden gestoord van mijn jaloezie, totdat ik deze technieken ging toepassen…

Jarenlang had ik extreem veel last van ziekelijke jaloezie. Dat was zó heftig, dat mijn vriendin op het punt stond om onze relatie te beëindigen. Na maanden oefenen (en met vallen en opstaan) lukte het om mijn jaloezie af te leren.

Dit is hoe mijn leven eruit zag

❌ Bang als mijn vriendin een avond ging stappen
❌ Onzeker als ik haar met iemand anders zag praten
❌ Constant aan het controleren waar (en met wie) ze was
❌ Regelmatig heftige ruzie over mijn gedrag
❌ Altijd onzeker, verdrietig of gestresst

En zo ziet mijn leven er nu uit

✅ Geen stress, angst en onzekerheid meer
✅ Nooit meer de behoefte om haar te controleren
✅ Geen ruzies veroorzaakt door mijn jaloezie
✅ Onze relatie is honderd keer leuker en intiemer
✅ Ik ga vol zelfvertrouwen door het leven
✅ We zijn nog steeds gelukkig samen (inmiddels zelfs getrouwd)

Dat heeft me maanden tijd gekost

Ik had namelijk géén idee waar ik moest beginnen. Dus bestelde ik boeken over relatietherapie en bestudeerde ik wetenschappelijke artikelen over hoe je hersenen werken.

Langzaamaan ontdekte ik dat mijn extreme jaloezie vooral werd veroorzaakt door foutjes in mijn hoofd. Mijn jaloerse gevoelens bleken een reflex van mijn hersenen. Die ontstond als een bepaalde situatie zich voordeed. Zo’n reflex kun je jezelf (onbewust) aanleren. Maar ook afleren.

Maandenlang trainde ik mijn hersenen om die jaloerse gevoelens te onderdrukken. En met veel vallen en opstaan lukte dat!

Mijn vriendin zag vooruitgang. En ik merkte dat het mij steeds minder moeite kostte om normaal te reageren in situaties waarin ik anders extreem jaloers zou worden.

🤯 Toen bleek dat méér mensen hier last van hebben

Tijdens een etentje met een goede vriend, kwam ik erachter dat hij met precies hetzelfde probleem rondliep. Ik was verbaasd dat we dit niet van elkaar wisten (mannen praten minder snel over hun gevoelens), maar wilde hem natuurlijk helpen.

Dus deelde ik mijn bevindingen met hem. Ik gaf hem de oefeningen die mij geholpen hadden. Vertelde hem in welke volgorde hij ze het best kon uitvoeren en deelde trucs om een jaloerse aanval direct te stoppen. En ik waarschuwde hem: “Dit is geen wonderpil, je moet wel aan de slag!”

Geloof het of niet, maar na een maand zag hij al drastische verbetering. En na nog een maand was zijn extreme jaloezie bijna helemaal verdwenen. Op dat moment realiseerde ik me hoe krachtig die gekke oefeningen eigenlijk waren.

“Hier moet je meer mensen mee helpen!”

Dat waren letterlijk zijn woorden. En voor de duidelijkheid: dit speelde zo’n 10 jaar geleden. Ik zat op dat moment nog op school, dus besloot de opdrachten online aan te bieden. En zo een extra zakcentje te verdienen. Lang verhaal kort: honderden mensen bestelden mijn training. En kwamen daardoor van hun jaloezie af.

Een paar mailtjes uit die tijd, die ik heb bewaard:

❌ Toch besloot ik alles offline te halen

Het helpen van al die mensen was geweldig, maar kostte me erg veel tijd. Waardoor mijn studie eronder ging lijden. Bovendien bleken mijn kosten veel hoger dan ik dacht. (De administratie bleek niet mijn sterkste kant…) Ik maakte er dus verlies op. Met pijn in ’t hart besloot ik mijn website daarom offline te halen.

Dat was zo’n 8 jaar geleden. Ik ben inmiddels dus uitgestudeerd 🙂

Onlangs begon het aan me te knagen: zoveel mensen die met een probleem rondlopen. En de oplossing staat gewoon ergens op een oude computer van me. Dat is doodzonde.

Daarom ga ik de training opnieuw aanbieden.

Er is één probleem…

Alles is hopeloos verouderd. In één van de opdrachten gebruik ik Hyves als voorbeeld, omdat Facebook en Instagram nog niet bestonden. En sommige oefeningen zou ik nu anders uitleggen, zodat ze nog sneller effect hebben.

Daarom ben ik de training compleet aan het vernieuwen. Dezelfde basis – want die heeft zoveel mensen geholpen – maar dan van deze tijd én met kleine verbeteringen.

Zo gaat de training eruit zien

Als je jouw extreme jaloezie wil afleveren, moet je daar wel wat voor over hebben. Want mijn training duurt 8 weken. Je ontvangt elke week een oefening én een audiobestand.

📑 De oefening is elke week praktisch en kun je zelf uitvoeren
🔈 In het audiobestand vertel ik hoe je dat het beste doet én geef ik extra tips

Het is alsof je elke week persoonlijk gecoacht wordt, maar dan volledig digitaal. Bovendien kun je alles in je eigen tempo oppakken – wanneer het jou uitkomt.

Dit gaat de training je bieden

✅ Een krachtige methode om jaloers gepieker direct te stoppen
✅ Duidelijkheid over de foutjes in je brein die jaloezie veroorzaken
✅ En een manier om die foutjes voorgoed te fixen

✅ Een simpele methode om ruzies in je relatie drastisch te beperken
✅ Een sterkere band met je partner, dankzij handige communicatietips
✅ Hét geheim waarmee iedereen meer zelfvertrouwen kan bouwen

✅ Je (toekomstige) partner gaat je leuker en aantrekkelijker vinden
✅ Een leven zonder stress en angst door je jaloezie
✅ Rust in je relatie, dus meer geluk in het leven

“En welk prijskaartje hangt daar aan?”

Het ontwikkelen van de training heeft me letterlijk maanden tijd gekost. En momenteel ben ik druk bezig om de oefeningen en audiobestanden te verbeteren. Ik wil niet dezelfde fout maken als vroeger (moeten stoppen omdat het verlieslijdend was). Daarom wil ik de complete training binnenkort aanbieden voor € 499,-

Dat is veel geld. Maar nog steeds goedkoper dan een traject bij een relatietherapeut. En ik denk dat het een leven zonder extreme jaloezie waard is.

Maar als je jezelf alvast opgeeft vóórdat de training af is, betaal je slechts een fractie van dat bedrag. Je mag de complete training dan volgen voor een eenmalige investering van 197 euro.

Je krijgt daarnaast 3 bonussen

Naast de wekelijkse coaching, ontvang je de volgende bonussen als je de training gaat volgen:

✅ Bonus 1: het e-boek Inzicht

Na het lezen van Inzicht begrijp je beter waar jouw jaloezie vandaan komt. Want als je weet hoe het ontstaat, kun je er ook beter mee afrekenen.

✅ Bonus 2: het stappenplan Stop Direct Jaloers Gepieker

Begint het weer eens te spoken in je hoofd als je partner praat over die leuke collega of laat thuiskomt? Gebruik dit eenvoudige (maar krachtige) stappenplan om elke jaloerse aanval direct te stoppen.

✅ Bonus 3: de handleiding Omgaan met een Jaloerse Partner

Speciaal voor je (toekomstige) partner heb ik deze handleiding gemaakt. Daarin staan praktische tips waarmee je partner beter man omgaan met jouw jaloezie. Het zorgt bovendien voor meer begrip. Zo kun je jouw jaloezie sneller afleren.


Ben jij klaar voor een leven zonder extreme jaloezie?

Geef je dan nu op voor mijn online training. Die start op maandag 22 mei. De bonussen ontvang je direct.

€ 499,00

of in 3 termijnen van 67 euro


Niet tevreden? Geld terug.

Ik ben er van overtuigd dat mijn training je gaat helpen. Daarom kun je risicoloos deelnemen. Bevalt de training niet? Laat het me dan binnen 30 dagen (gerekend vanaf de startdatum maandag 22 mei) even weten. Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen, even goede vrienden.

⚠️ De training is niet voor iedereen geschikt

De online training werkt alleen als je gemotiveerd aan de slag gaat. Daar moet je de tijd voor nemen. Je ontvangt elke week een audiodeel, dat gemiddeld 10 tot 20 minuten duurt. Daarnaast moet je de oefeningen serieus uitvoeren. Doe je dat niet? Dan gaat de training je niet helpen. Ik raad je dan aan om deze training niet te bestellen.

Alleen als je actief meedoet, zul je het gewenste resultaat behalen: een leven zonder extreme jaloezie.

Ik ben gemotiveerd en wil afrekenen met mijn jaloezie

💭 Kan ik ook later beginnen?

Absoluut! De training start op maandag 22 mei, maar je kunt uiteraard ook op een later moment beginnen. Het is bovendien geen probleem als je tijdens de training moet pauzeren. Je kunt de audiobestanden en oefeningen in je eigen tempo luisteren en uitvoeren.

💭 Hoe ontvang ik de training?

Je ontvangt 8 weken lang élke week een mailtje. Daarin vind je een link naar het audiobestand (mp3) en de oefening (pdf). Je kunt de bestanden openen op een mobiele telefoon, tablet, laptop of computer. Uiteraard kun je de bestanden ook downloaden. Je houdt dus altijd toegang.

💭 Hoe snel zie ik resultaat?

Dat verschilt per persoon. Toen ik mijn training 10 jaar geleden gaf, zagen sommige cursisten al na 2 weken verbetering. Maar het kan bij jou langer duren, want daarbij spelen allerlei factoren een rol. Bijvoorbeeld de heftigheid van je jaloezie én de hoeveelheid tijd je in de oefeningen steekt.

💭 En als ik geen resultaat zie?

Die kans lijkt me klein, maar laat het me dan even weten. Als je binnen 30 dagen na de start van de training niet tevreden bent, stort ik het volledige aankoopbedrag terug.

💭 Kan ik in termijnen betalen?

Ik begrijp dat de training – zelfs met de korting – voor sommige mensen een flinke investering is. Daarom kun je de complete training ook in 3 termijnen van 67 euro betalen. Uiteraard inclusief alle bonussen en met dezelfde garantie.


Samenvattend: dit is wat je krijgt
om af te reken met extreme jaloezie

8 weken lang online training
✅ Elke week coaching via een audiodeel
✅ Elke week een praktische oefening
Bonus: Het e-boek Inzicht
Bonus: Stappenplan Stop Direct Jaloers Gepieker
Bonus: Handleiding Omgaan met een Jaloerse Partner
Onbeperkt toegang tot alle bestanden
✅ 30 dagen niet goed, geld terug

De training start maandag 22 mei. Tot die tijd betaal je géén 499 euro, maar 197 euro.

Meer informatie


Je hebt het einde van deze pagina bereikt. Gefeliciteerd! 😉

Als je nu nog twijfelt, is de training voor jou op dit moment waarschijnlijk niet geschikt. Dat is prima, want die keuze is helemaal aan jou. Ik wens je in elk geval sterkte met je jaloezie en veel geluk in je (toekomstige) relatie.

Stop-Jaloezie  |  robbert@stop-jaloezie.com | KvK 55773273